Позначка: приготування

Готуємо просто, страви з дичини. Сьогодні вашій увазі пропонується рецепт приготування страви кабана. Будемо готувати : “М’ясо кабана з гірчицею”. Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: м’ясо кабана без кістки – 1,5 кг; цибуля ріпчаста – 3 гол .; помідори – 3 шт .; перець болгарський – 2 шт .;

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування страви із дичини. Будемо готувати : “Казанкалоп з фазанів і куріпок:. Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: – 4 – 5 тушок дичини. – 1 кг цибулі – 0,5 кг перцю для салату – 1 кг моркви – 2 кг картошки – 150 г масла

Качка, пачка майонезу, пачка гірчиці, змішуємо на соус, суміш перців, для гостроти, добре змащуємо тушку, всередині також злегка змащуємо медом і начиняємо вишнею, на ніч залишаємо маринуватися, після на 2 години при температурі 180 і буде бомба)))) Рецепт: Dmitry La Vida Ivanov

Перепели фаршировані заячою печінкою – вишуканий делікатес, який пропонують посмакувати в престижних ресторанах. Але приготувати цю страву можна і домашніх умовах. Пропонуємо вам хороший і цікавий рецепт приготування перепелів фаршированих заячою печінкою. Інгредієнти: Перепели – 2 шт.; Картопля – 2 шт.; Заяча печінка – 100г .; Ріпчаста цибуля – 1

Сьогодні, ми приготуємо в домашніх умовах паштет із зайця. Інгредієнти, які використовуються в рецепті: – Заяча грудка і потрухи – Шпик – 200г – Свиняча печінка – 200г – Яйце – 3 шт. – Білий хліб – 2 скибочки – Ріпчаста цибуля – 1 шт. – Лавровий лист – Чорний

Дуже часто дружини мисливців не знають, що робити з дичиною, яку приносять чоловіки після чергового походу. В принципі, як стверджують досвідчені господині, з дикої качки в домашніх умовах можна готувати абсолютно ті ж страви, що і зі звичайного м’яса. Так, наприклад, дику качку можна запекти з яблуками. Щоб приготувати цю страву,

Якщо на полюванні вам пощастило добути зайця, і у вас є картопля, можна приготувати тушкованого зайця за пропонованим рецептом. Описаний тут спосіб приготування тушкованого зайця віддалено нагадує шурпу. Страва готується в казані і на багатті, хоча, зрозуміло, зайця за цим рецептом можна приготувати і в домашніх умовах на плиті. Для