Позначка: рецепт

М’ясо перепілок набагато смачніше, ніж м’ясо курки, індички й кролика, воно вважається дієтичним і дуже корисним. Але такі птахи є все-таки степовою дичиною, тому з ними потрібно вміти правильно поводитися. Як приготувати перепілку, щоб страви з неї вийшли по-справжньому соковитими, ніжними та смачними? Перепілки завжди вважалися делікатесом, причому дуже корисним,

Готуємо просто, страви з дичини. Сьогодні вашій увазі пропонується рецепт приготування страви кабана. Будемо готувати : “М’ясо кабана з гірчицею”. Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: м’ясо кабана без кістки – 1,5 кг; цибуля ріпчаста – 3 гол .; помідори – 3 шт .; перець болгарський – 2 шт .;

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування страви із дичини. Будемо готувати : “Казанкалоп з фазанів і куріпок:. Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: – 4 – 5 тушок дичини. – 1 кг цибулі – 0,5 кг перцю для салату – 1 кг моркви – 2 кг картошки – 150 г масла

Качка, пачка майонезу, пачка гірчиці, змішуємо на соус, суміш перців, для гостроти, добре змащуємо тушку, всередині також злегка змащуємо медом і начиняємо вишнею, на ніч залишаємо маринуватися, після на 2 години при температурі 180 і буде бомба)))) Рецепт: Dmitry La Vida Ivanov

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування в домашніх умовах страви – «Фазан по-генеральськи». Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: 1 фазан жир ¾ склянки білого сухого вина 100 г моркви\100 г селери 100 г цибулі 150 г лимонів ½ склянки сметани 30 г родзинок Сіль, перець, цукор, гвоздички і сік з

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування відбивної із дикого кабана. Для приготування нам не потрібно спеціальних умов, все це можна зробити в домашніх умовах. М’ясо кабана краще вживати для приготування смажених або запечених страв, ніж для тушкованих або варених. Попередньо м’ясо кабана рекомендується маринувати. Для цього необхідно вимочити м’ясо у 2% розчині оцту.

Перепели фаршировані заячою печінкою – вишуканий делікатес, який пропонують посмакувати в престижних ресторанах. Але приготувати цю страву можна і домашніх умовах. Пропонуємо вам хороший і цікавий рецепт приготування перепелів фаршированих заячою печінкою. Інгредієнти: Перепели – 2 шт.; Картопля – 2 шт.; Заяча печінка – 100г .; Ріпчаста цибуля – 1

Готуємо в домашніх умовах печеню із дикої качки. Дику качку покласти на деко, полити свинячим салом і підсмажити в духовці з усіх боків до напівготовності. Зняти пташку з дека, а в жир, який залишився там додати нарізану кружальцями головку ріпчастої цибулі, 50 г шинки, нашаткованої квадратиками, корінь селери. Все це

Сьогодні, ми приготуємо в домашніх умовах паштет із зайця. Інгредієнти, які використовуються в рецепті: – Заяча грудка і потрухи – Шпик – 200г – Свиняча печінка – 200г – Яйце – 3 шт. – Білий хліб – 2 скибочки – Ріпчаста цибуля – 1 шт. – Лавровий лист – Чорний

Дуже часто дружини мисливців не знають, що робити з дичиною, яку приносять чоловіки після чергового походу. В принципі, як стверджують досвідчені господині, з дикої качки в домашніх умовах можна готувати абсолютно ті ж страви, що і зі звичайного м’яса. Так, наприклад, дику качку можна запекти з яблуками. Щоб приготувати цю страву,

Зараз триває сезон полювання на пернату дичину, але якщо у вашому холодильнику є 1 кілограм м’яса із козулі, ви можете приготувати дуже смачну страву – “Козуля в сметані”. Інгредієнти на 6 порцій 1. 1 кг м’яса козулі (може бути оленина) 2. 2 великі цибулі 3. 1 велика міцно дозріла помідора (або

Супів різних багато, але нашу увагу привернула страва – суп з м’яса качки, а також сушених грибів і квасолі. Рецепт приготування цієї страви простий і не вимагає дуже значних кулінарних навиків,головне готувати з хорошим настроєм і вкладати в нього хороші думки. Для приготування супу з м’яса качки, грибів і квасолі

Якщо на полюванні вам пощастило добути зайця, і у вас є картопля, можна приготувати тушкованого зайця за пропонованим рецептом. Описаний тут спосіб приготування тушкованого зайця віддалено нагадує шурпу. Страва готується в казані і на багатті, хоча, зрозуміло, зайця за цим рецептом можна приготувати і в домашніх умовах на плиті. Для

Сезон полювання завершився, але в хорошого мисливця, завжди знайдеться шматочок дичини: лося, кабана, козулі. От давайте наші смакові рецептори трошки порадуємо. Для початку розморозимо шматочок дичини. М’ясо ріжемо невеликими кубиками. У борошно додаємо сіль, мелений чорний перець і мелений мускатний горіх. У цій суміші обвалюємо шматочки. На рослинному маслі обсмажуємо