В Україні протидіятимуть поширенню антимисливських матеріалів

Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь звертається до мисливців, адміністраторів та модераторів мисливських груп з проханням максимально протидіяти поширенню соціальними мережами антимисливських матеріалів. Про це – Асоціація написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Повідомлення одразу знайшло підтримку серед підписників сторінки, зібравши 116 реакцій, 17 коментарів та 91 поширення.

– Шановні побратими! Нині в соціальних мережах набуває розмаху черговий виток антимисливської пропаганди, який може закінчитися плачевно для галузі! Так звані «зоозахисні» організації-грантоїди умисне дезінформують суспільство та органи влади, виставляючи напоказ світлини і відео браконьєрського та іншого змісту, які порочать образ справжнього мисливця, – зазначають у Всеукраїнській асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь та наголошують, що таким чином в очах громадян нівелюється чітка межа між мисливством та браконьєрством.

Відтак, Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь звертається до мисливців, адміністраторів та модераторів мисливських груп з наполегливим проханням максимально протидіяти поширенню соціальними мережами антимисливських матеріалів, які можуть дискримінувати нашу справу, та містять інформацію наступного змісту:

Заборонені методи полювання;

Добування немисливських та рідкісних видів тварин;

Вживання напоїв, які можуть ідентифікуватися як алкогольні, на всіх стадіях полювання;

Неетичне ставлення до добутого трофея;

Сцени враження дичини снарядом, крові або її жорстокого умертвіння;

Рекламування нічних та інших заборонених знарядь добування тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *