Пікапи набирають популярності в Україні

В Україні спостерігається значне збільшення попиту на пікапи. У першому півріччі 2024 року український автопарк поповнився 1372 новими пікапами, що майже втричі перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Про це повідомляє “УкрАвтопром”.

Примітно, що абсолютну більшість цих автомобілів – 95% – придбали юридичні особи. Це може свідчити про зростання попиту на такі автомобілі серед підприємств та організацій.

Лідером продажів став PEUGEOT Landtrek з 397 проданими одиницями. До п’ятірки найпопулярніших моделей також увійшли MITSUBISHI L200 (361 од.), TOYOTA Hilux (341 од.), FORD Ranger (79 од.) та ISUZU D-Max (61 од.).

Експерти ринку припускають, що зростання попиту на пікапи може бути пов’язане з їх універсальністю та практичністю для різних сфер застосування. Зокрема, вони можуть використовуватися в сільському господарстві, будівництві, для перевезення вантажів у межах міста та між населеними пунктами.

Читайте також: Кращі автомобілі для полювання в 2021 році, за версією автоекспертів

Хоча пікапи традиційно користуються популярністю серед мисливців та любителів активного відпочинку, наразі вони явно не є основною аудиторією покупців, особливо враховуючи поточну заборону на полювання в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *