У Дарницькому суді Києва спіймали дику лисицю (ФОТО)

На території Дарницького районного суду міста Києва стався незвичайний випадок – до будівлі забігла руда лисиця. Співробітники Служби судової охорони міста Київ та Київської області оперативно відреагували на ситуацію, про це повідомляє офіційна сторінка відомства у Фейсбук.

Інцидент трапився під час здійснення охоронцями заходів з охорони громадського порядку. Помітивши тварину на прилеглій до будівлі суду території, співробітники Служби судової охорони миттєво оцінили потенційну небезпеку ситуації. Розуміючи, що лисиця може бути хвора на сказ і становити загрозу для відвідувачів суду, вони діяли швидко та професійно.

Читайте також: Популяція лисиць в Україні зросла на 416% через заборону полювання

Охоронці Феміди заблокували місце, де сховалася тварина, та негайно повідомили про непроханого гостя столичних зоологів. До прибуття фахівців судові охоронці не лише стримували лисицю, а й попереджали громадян про можливу небезпеку, забезпечуючи безпеку всіх присутніх.

На місце події прибула бригада Київської міської лікарні ветеринарної медицини. Спеціалісти успішно відловили лисицю та транспортували її для подальшого обстеження.

Редакція “Криниці мисливця” звернулася до Київської міської лікарні ветеринарної медицини з запитом про стан здоров’я тварини та можливу наявність сказу. На момент публікації відповідь від ветеринарної служби ще не надійшла.

Цей випадок нагадує про важливість пильності та готовності до нестандартних ситуацій, особливо коли йдеться про контакт диких тварин з людьми у міському середовищі.

Редакція “Криниці мисливця” продовжує слідкувати за розвитком подій та обіцяє інформувати читачів про стан здоров’я лисиці, як тільки отримає офіційну інформацію від ветеринарної служби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *