Казанкалоп з фазанів і куріпок (приготування, рецепт )

Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування страви із дичини. Будемо готувати : “Казанкалоп з фазанів і куріпок:.

Для приготування нам потрібні такі інгредієнти:
– 4 – 5 тушок дичини.
– 1 кг цибулі
– 0,5 кг перцю для салату
– 1 кг моркви
– 2 кг картошки
– 150 г масла
– сіль, часник, зелень, спеції

Процес приготування:

Спочатку потрібно підготувати тушки дичини, трохи відбити.23782111_188201518396066_1660735491_n
23798408_188201548396063_42123213_o

23798137_188201535062731_443286773_o

23828767_188201521729399_1406408926_o

23825487_188201531729398_368928033_o

Солимо їх, перчимо і обкладаємо внутрішню сторону казанка як цеглинами до половини.23798878_188201528396065_815647333_o

В середину засипаємо частину порізаної кубиками картоплі, потім моркву, цибулю, перець та зелень.23798990_188201545062730_1602292462_o

Вкладаємо це все аж до краю м’яса.23798105_188201505062734_1933544865_o Після цього засипаємо інші овочі, додаємо масло і накриваємо листям капусти. 23798275_188201515062733_1387412926_oГотуємо на дуже маленькому вогні вогнища або в духовці.23825864_188201525062732_1002436215_oСмачного.

Рецепт надіслав: Олександр Стасенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *