Пропонуємо вашій увазі простий рецепт приготування страви із дичини. Будемо готувати : “Казанкалоп з фазанів і куріпок:.
Для приготування нам потрібні такі інгредієнти:
– 4 – 5 тушок дичини.
– 1 кг цибулі
– 0,5 кг перцю для салату
– 1 кг моркви
– 2 кг картошки
– 150 г масла
– сіль, часник, зелень, спеції
Процес приготування:
Спочатку потрібно підготувати тушки дичини, трохи відбити.
Солимо їх, перчимо і обкладаємо внутрішню сторону казанка як цеглинами до половини.
В середину засипаємо частину порізаної кубиками картоплі, потім моркву, цибулю, перець та зелень.
Вкладаємо це все аж до краю м’яса. Після цього засипаємо інші овочі, додаємо масло і накриваємо листям капусти. Готуємо на дуже маленькому вогні вогнища або в духовці.Смачного.
Рецепт надіслав: Олександр Стасенко