Суп з м’яса качки, грибів і квасолі

1Супів різних багато, але нашу увагу привернула страва – суп з м’яса качки, а також сушених грибів і квасолі. Рецепт приготування цієї страви простий і не вимагає дуже значних кулінарних навиків,головне готувати з хорошим настроєм і вкладати в нього хороші думки.
Для приготування супу з м’яса качки, грибів і квасолі необхідно:
м’ясо качки – 500 гр .;
квасоля – 200 гр .;
корінь селери – 1 шт .;
корінь петрушки – 1 шт .;
сметана – 100гр .;
сушені гриби – 100 гр .;
вода – 1 л .;
зелень кропу – на смак;
лимонний сік – 10 гр .;
приправи (сіль, перець) – на смак.
Процес приготування:
У каструлю з холодною водою покласти тушку качки, подрібнені коріння селери і петрушки, перець, гриби, а також заздалегідь змочену протягом 3-4 годин квасолю.
Довести все це до кипіння, не забудьте знімати піну, яка утворюється на поверхні води.
Після закипання потрібно зменшити вогонь і довести м’ясо з квасолею до готовності. Коли м’ясо і квасоля будуть готові, додаємо в суп сметану. Посипаємо суп приправами і виливаємо лимонний сік.
Готову страву розливайте по тарілках і прикрасьте зеленню. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *