У Мелітополі зграя собак тероризує людей: покусали жінку

У Мелітополі зграя собак тероризує людей. Жителі будинків по вулиці Осипенко ночами бояться виходити на вулицю, спокійний сон став для них розкішшю. А все через зграю собак, яка нападає на людей. Про це пише golos.ua з посиланням на РІА-Мелітополь.

У соцмережі місцева жителька поділилася історією недавньої зустрічі з “хвостами терористами”. За її повідомленням, пізно вночі 20 серпня близько будинку 98 по вул. Осипенко на її знайому напала зграя собак. В результаті нападу жінка отримала рвану рану ноги. Постраждалу швидка доставила в багатопрофільну лікарню інтенсивних методів лікування, де їй зашили рану.

Важливо відзначити, що поодинці собаки рідко проявляють агресію, але в зграї вони починають відчувати себе впевненіше, тому відкрито нападають на одиноких перехожих. Поруч від місця НП знаходиться 15-а школа.

Це далеко не єдина скарга на бездомних собак від місцевих жителів. У коментарях вони скаржаться не тільки на агресію з боку тварин, а й на гавкіт, який заважає їм спати ночами.

  • Живу в будинку навпроти, від шуму цих собак ночами спати неможливо, і нападають вони не в вперше на людей, – пише один з мелітопольців.
  • Живу в цьому будинку. Увечері ходити там неможливо, величезна зграя собак. А за сон вночі, я взагалі мовчу. Кожні 30-40 хвилин вони безперервно гавкають. Сподіваюся, скоро собак виловлять, – пише інший житель вул. Осипенко.

Водночас, фахівці Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь зазначають, що Верховною Радою нещодавно був прийнятий законопроект 2351, а також перебуває на розгляді законопроект 2232, які ставлять “права” бродячих і хижих тварин вище суспільних, тож сприятимуть системному поширенню зоонозів Україною та наражатимуть її громадян на пряму небезпеку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *