На Тячівщині поліція та лісівники проводитимуть рейди для виявлення незаконних полювань

pm316image001На території обслуговування Дубівського відділення поліції планується проведення спільних рейдів з лісівниками для виявлення незаконних полювань та браконьєрства, а також створення спільних мобільних груп для виявлення незаконної вирубки та перевезення лісосировини. Про це повідомляє Криниця мисливця з посиланням на  відділ комунікації поліції Закарпатській області.

До такого рішення правоохоронці дійшли після спільної наради дільничного офіцера поліції Дубівського відділення поліції, капітана поліції Миколи Рахівського з колективом Державного підприємства «Брустурянське лісомисливське господарство», яке розташоване в селі Лопухово Тячівського району.

У  поліції нагадують, що впродовж жовтня-листопада на території Закарпаття проводяться зустрічі дільничних офіцерів з трудовими колективами та представниками органів місцевого самоврядування краю. На таких нарадах поліція індивідуально підходить до проблем кожного населеного пункту і спільно з громадою шукає виходи з ситуації, що склалася.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *