У Миколаївській області відбудуться міжнародні випробування молодих дратхаарів

Кінологічна спілка України (КСУ) у співпраці зі Світовим клубом німецького дратхаара (VDD e.V.) анонсувала проведення осінніх випробувань молодих собак породи німецький дратхаар ZENSURENTAFEL FÜR VERBANDS-HERBSTZUCHT-PRÜFUNG (HZP) в Україні. Захід заплановано на 11-13 вересня 2024 року, про це повідомляє організатор випробувань Олександр Пузир у Facebook.

Організаторами випробувань виступають Олександр Пузир, експерт КСУ, ФМСУ та Федерації мисливських собак Німеччини, а також Володимир Грановський, віце-президент Федерації мисливського собаківництва України (ФМСУ) та експерт КСУ.

Випробування відбудуться у Миколаївській області, Первомайському районі, селі Мигія. До участі запрошуються власники собак породи німецький дратхаар, народжених у період з 1 жовтня 2022 року по 1 жовтня 2023 року. Варто зазначити, що допускаються також собаки цієї породи будь-якого віку.

Експертну оцінку проводитимуть фахівці КСУ та акредитовані експерти JGHV (Німецької федерації мисливського собаківництва) з України. Це забезпечить високий рівень суддівства та відповідність міжнародним стандартам для породи німецький дратхаар.

Для реєстрації учасникам необхідно надіслати наступні документи:

  • Сканована копія родоводу
  • Копія мисливського квитка
  • ПІБ та контактний телефон власника і ведучого

Документи слід надсилати на електронну пошту ukrainedrahthaar@gmail.com або через Viber за номером +380675207007. Олександр Пузир відповідає за реєстрацію учасників та координацію всіх аспектів випробувань.

Важливо зазначити, що для участі у випробуваннях собака повинна мати родовід FСI або КСУ, а також паспорт з відміткою про вакцинацію.

Проведення таких міжнародних випробувань в Україні є важливим кроком для розвитку породи німецький дратхаар та мисливського собаківництва загалом. Це дає можливість українським власникам дратхаарів продемонструвати якість своїх вихованців на міжнародному рівні та обмінятися досвідом з колегами з інших країн.

Організатори запрошують всіх зацікавлених власників німецьких дратхаарів взяти участь у цій визначній події та сприяти подальшому розвитку породи в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *