FITASC визнав дисципліну “Super Sporting” незаконною копією Parcours de Chasse

Міжнародна федерація стрілецько-стендового спорту (FITASC) визнала дисципліну “Super Sporting” незаконною копією офіційної дисципліни Parcours de Chasse / Sporting. Про це повідомляється в офіційному комюніке FITASC від 4 вересня 2024 року.

Згідно з рішенням Керівного комітету FITASC від 3 вересня 2024 року, будь-яка участь сертифікованих FITASC суддів, секретарів змагань та офіційних проектувальників трас у організації змагань “Super Sporting” загрожує позбавленням їх сертифікації FITASC.

Читайте також: Понад 520 тис. гривень на потреби армії зібрали під час змагань зі стендової стрільби на Львівщині

Президент FITASC також доручив Керівному комітету вивчити, чи поширюється на учасників змагань “Super Sporting” рішення Генеральної Асамблеї від 21 липня 2015 року. Це рішення передбачає, що стрільці, які беруть участь у змаганнях, організованих під егідою організацій, не визнаних FITASC, можуть бути дискваліфіковані на термін до 5 років від участі у змаганнях FITASC.

FITASC рекомендує стрільцям, які бажають взяти участь у таких змаганнях, заздалегідь звертатися до своїх національних федерацій щодо можливих наслідків участі у цих заходах.

Це рішення FITASC спрямоване на захист офіційної дисципліни Parcours de Chasse / Sporting та запобігання нечесній конкуренції з боку неофіційних змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *