Зміни у керівництві FACE: новий президент та пріоритети на майбутнє

У Брюсселі відбулася Генеральна асамблея Європейської федерації мисливства та охорони природи (FACE), під час якої було обрано нового президента організації та визначено ключові напрямки роботи на наступні роки. Про це повідомляє Європейська федерація мисливства та охорони природи.

Новим президентом FACE став Лоуренс Хедемакер, ветеринар за освітою та досвідчений делегат організації, який раніше обіймав посади віце-президента та скарбника. Він замінив на цій посаді Торбйорна Ларссона, який успішно завершив свій другий трирічний термін та був призначений почесним президентом FACE.

“Мисливці, об’єднані в різноманітті: це відображає нашу спільну відданість полюванню та охороні природи. Хоча в Європі існує багато різних мисливських культур і традицій, ми єдині в нашій меті зберегти біорізноманіття та сприяти сталому полюванню для майбутніх поколінь”, – зазначив Хедемакер, коментуючи своє призначення.

Читайте також: FITASC визнав дисципліну “Super Sporting” незаконною копією Parcours de Chasse

Під час асамблеї також було обрано новий склад правління FACE на наступні три роки, до якого увійшли представники різних європейських регіонів.

Важливим пунктом порядку денного стало затвердження робочого плану FACE на 2025 рік та ключових політичних позицій на наступний рік. Зокрема, було прийнято нову позицію FACE щодо покращення біорізноманіття в рамках наступної Спільної сільськогосподарської політики ЄС, яка закликає до впровадження низки заходів для сприяння популяціям дрібної дичини.

Завершилася асамблея участю членів FACE у заході високого рівня в Європейському парламенті під назвою “Полювання та охорона природи: ключові пріоритети на наступні п’ять років”. Захід, організований депутатом Європарламенту Алексом Агіусом Салібою, підкреслив важливу роль мисливців у реалізації європейської екологічної політики.

Ця подія демонструє зростаючу роль мисливської спільноти у формуванні природоохоронної політики ЄС та відкриває нові перспективи для співпраці між мисливцями, екологами та законодавцями у справі збереження біорізноманіття та сталого управління природними ресурсами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *