В Україні презентували Кодекс українського мисливця

Відбулася презентація друкованої версії Кодексу українського мисливця, про це повідомляє Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь.

Віктор Червоний, президент Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь, представив видання, яке “створене на основі кращих європейських зразків, з урахуванням ключових елементів української національно-культурної ідентичності, викликів сучасності та є одним із найзмістовніших серед світових аналогів”.

“Підписантами першої редакції видання згуртовано виступили провідні галузеві громадські об’єднання, вищі навчальні заклади й підприємства нашої держави”, – зазначають в асоціації. Колектив авторів рекомендує дотримуватись принципів Кодексу, “демонструючи зразкову самоорганізованість і непохитну єдність”.

Читайте також:

Видання не надійде у продаж, але з 1 листопада всі охочі зможуть безкоштовно завантажити його електронну версію та за потреби замовити друк самостійно. Крім того, 27 жовтня організатори оголосили конкурс для потреб ЗСУ – пожертвувачам найбільших донатів надішлють друковані примірники Кодексу.

“Нехай викладені в Кодексі основи мисливської честі та рядки національного мисливського гімну будуть для вас головними дороговказами на шляху побудови новітньої історії вітчизняної мисливської спільноти, любові й піклування про благополуччя довкілля і громадян України”, – підкреслюють у Всеукраїнській асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *