Пропонуємо вашій увазі страву, яку із ресторанною вишуканістю можна приготувати у домашніх умовах.
Приступаємо до приготування
Для початку ребра оленя необхідно вимити й обсушити, видалити зайвий жир та плівку.
Нарізати на порції, натерти сіллю і перцем. Розігріти в пательні 1-2 ст. л. топленого масла та обсмажити на сильному вогні ребра з двох сторін до золотистого кольору.
Потім зменшити вогонь, накрити кришкою і тримати на вогні 10-12 хвилин. Подавати страву із желе з червоної смородини та пюре з каштанів.
Приготування пюре з каштанів. Спочатку необхідно відварити каштани в підсоленій воді,
злити воду,
каштани розім’яти або пропустити через прес,
потім додати сметану і перець за смаком.
До страви чудо підійде Піно Нуар (Бургундія).
Смачного!
Джерело: ohot-lavka.com.ua