Юрій Гарбуз про фотографію, яка підірвала мережу кількістю репостів та обурених коментарів

У березні 2018-го користувач Facebook Олександр Ретівов виклав фотографію Юрія Гарбуза із сином на полюванні в Луганській області. Фото: Олександр Ретівов / Facebook
У березні 2018-го користувач Facebook Олександр Ретівов виклав фотографію Юрія Гарбуза із сином на полюванні в Луганській області. Фото: Олександр Ретівов / Facebook

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» пролив світло на  фотографію де зображений він та його син біля впольованих тварин.

Ми також писали про цю ситуацію, а зараз пропонуємо вам ознайомитись із частиною інтерв’ю, яка стосується саме цього фото:

– У Facebook величезна кількість репостів і обурених коментарів набрала фотографія, де ви на полюванні з неповнолітнім сином позуєте на тлі вбитих тварин. Це підробка чи справжній знімок?

– Не хочу брехати, ніколи не брешу: фото справжнє, зроблене минулого року в Луганській області на кордоні з Харківською. Полювання на вовка та кабана.

– Ви не знаєте, що з 2014 року полювання в зоні АТО заборонено?

– Припустився помилки.

– А позувати на тлі вбитих тварин навіщо?

– Та не позував я! І на полюванні не стріляв, нікого не вбивав! Тільки тепер розумію, що все було сплановано заздалегідь. Хтось спочатку сфотографував мене на мобільний, а згодом вирізав із кадру всіх зайвих, щоб тільки я з сином залишилися на знімку. Потім фото запустили у Facebook.

– З якою метою?

– Кампанія з моєї дискредитації. Фото почали розганяти соцмережами, коли дізналися, що у мене проблеми зі здоров’ям. Зверніть увагу, з полювання є фото тільки зі мною, хоча там було ще 40–50 осіб. Найприкріше і найсмішніше, що ніхто з них нічого не написав, не сказав, хоча знають обставини, за яких було зроблено знімок.

– Чому ці 40–50 осіб не стали на ваш захист і далі мовчать?

– Не знаю, буду телефонувати й запитувати. Отже, так мало трапитися. Я все одно буду своїх синів учити і полювати, і вогнище розпалювати, і жінок захищати.

– Навіщо комусь знадобилося влаштовувати проти вас інфокампанію?

– Не комусь, а моєму опонентові в Луганській області, це його продуманий хід. Він не приховує, що хоче у крісло губернатора Луганської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *