Сезон полювання завершився, але в хорошого мисливця, завжди знайдеться шматочок дичини: лося, кабана, козулі. От давайте наші смакові рецептори трошки порадуємо.
Для початку розморозимо шматочок дичини. М’ясо ріжемо невеликими кубиками.
У борошно додаємо сіль, мелений чорний перець і мелений мускатний горіх. У цій суміші обвалюємо шматочки.
На рослинному маслі обсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки.
Потім обжарене м’ясо виймаємо на тарілку, а в сковороді обсмажуємо дрібно посічену головку часнику і 2 цибулини, порізані півкільцями.
Повертаємо м’ясо на сковороду і все заливаємо пивом,
найкраще підходить сорт портер.
Туди ж кладемо терту цедру і сік одного апельсина. Трохи солимо.
Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 40. Потім додаємо дрібку мускатного горіха і через 5 хвилин вимикаємо.
Подавати краще з картопляним пюре і свіжими овочами.
Смачного!