Позначка: дичина

Чарівний зайчик із ківі – рецепт для вас, якщо ви любите дичину та хочете відчути себе справжнім мисливцем! Смажений на вогні чи запечений в духовці?

Мисливська кухня – це не просто набір страв з дичини, це справжнє мистецтво, де кожен рецепт – це оповідь, сповнена ароматів природи та смаку пригод. Традиційно, мисливські страви славляться своєю насиченістю, густими соусами та яркими ароматами, які перенесуть вас у гущавини лісу з першим ковтком. 1. Борщ з Качкою: Борщ

Хижаки створюють великі проблеми, як місцевій лісовій фауні, так і господарству. Про це повідомляє Mukachevo.net з посиланням на слова голови Богданського низового колективу Товариства мисливців і рибалок «Говерла» Івана Осташа. «Буває як підйом, так і спад чисельності. Ми працюємо над тим, аби розширити саме асортимент фауни. Наразі у нас немає муфлона, лані,

Лісники Ананьївського лісництва проводять огляд справності годівниць, заготовляють та викладають сіно для підгодівлі диких тварин у осінньо-зимовий період, влаштовують солонці. Зміцнення кормової бази сприяє не лише збільшенню чисельності дичини, але й покращує умови мешкання видів, стримує їх від міграцій. Також такі годівниці допоможуть покращити та зберегти фізіологічні та репродуктивні якості