Мітки: рецепт приготування

6535987

Рецепт приготування: “М’ясо кабана з гірчицею”

Готуємо просто, страви з дичини. Сьогодні вашій увазі пропонується рецепт приготування страви кабана. Будемо готувати : “М’ясо кабана з гірчицею”. Для приготування нам потрібні такі інгредієнти: м’ясо кабана без кістки – 1,5 кг; цибуля ріпчаста – 3 гол .; помідори – 3 шт .; перець болгарський – 2 шт .; лимон – 1 шт .; […]

big_27679

Печеня із зайця. Рецепт приготування

Рецепт, який сьогодні ми пропонуємо вашій увазі – «Печеня із зайця». Печеня готується із задньої частини зайця, тобто з двох задніх ніжок. Ми вважаємо, що це найсмачніша частина в зайці. У тушкованого в пиві і сметані м’яса приголомшливий смак. Якщо у вас нема зайця – можете приготувати кролика, тим більше для того щоб його приготувати […]

VENISON-WITH-CHOCOLATE-960X430

Рецепт приготування оленини в шоколадному соусі

Сьогодні рецепт, який ми пропонуємо приготувати в домашніх умовах – оленина в шоколадному соусі. Для його приготування цього кулінарного рецепту нам потрібні такі інгредієнти: – м’ясо оленя 375 гр. – картопля 3 шт. – зморшки 300 гр. – вино червоне 375 мл. – шоколад 150 гр. – цибуля шалот 1.5 шт – часник 3 зубч. […]

404e43_wmark

Рецепт відбивної із дикого кабана

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування відбивної із дикого кабана. Для приготування нам не потрібно спеціальних умов, все це можна зробити в домашніх умовах. М’ясо кабана краще вживати для приготування смажених або запечених страв, ніж для тушкованих або варених. Попередньо м’ясо кабана рекомендується маринувати. Для цього необхідно вимочити м’ясо у 2% розчині оцту. Ця процедура займає 3-4 години. […]

27

Рецепт приготування перепелів фаршированих заячою печінкою

Перепели фаршировані заячою печінкою – вишуканий делікатес, який пропонують посмакувати в престижних ресторанах. Але приготувати цю страву можна і домашніх умовах. Пропонуємо вам хороший і цікавий рецепт приготування перепелів фаршированих заячою печінкою. Інгредієнти: Перепели – 2 шт.; Картопля – 2 шт.; Заяча печінка – 100г .; Ріпчаста цибуля – 1 головка; Часник – 2 зубчики; […]