Революція в харчуванні: українські зоозахисники виростили м’ясо на деревах

Українські зоозахисники досягли революційного прориву у вирощуванні м’яса. Активісти компанії “Еко-Фуд” створили плантацію спеціально модифікованих дерев, на яких замість плодів вирощується м’ясо.

За словами засновника компанії Івана Петренка, ідея полягає у використанні клітинних технологій для вирощування м’яса безпосередньо на рослинах. “Ми взяли клітини м’язової тканини і “навчили” їх рости у вигляді м’яса на спеціальному живильному розчині. Таким чином, отримали повністю їстівні стейки без жорстокого утримання та забою тварин”, – пояснив Петренко.

Також він зазначив, що тепер мисливцям не буде потреби полювати, а фермерам – вирощувати тварин на забій заради отримання м’яса.

Плантація займає 5 гектарів землі неподалік Києва. На ній вирощено понад 1000 генетично модифікованих дерев, які дають до 500 кг м’яса щодня. Продукція пройшла успішні випробування і отримала сертифікати якості та безпеки. Тепер компанія планує налагодити широкомасштабне виробництво “рослинного м’яса” та постачання його на прилавки магазинів.

“Це справжня революція в харчуванні та захисті тварин. Ми хочемо запропонувати людям повноцінну екологічну альтернативу м’ясу, яка не потребує жорстокого поводження з тваринами”, – наголосив Петренко.

Ця новина є вигаданою та не відповідає дійсності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *