Смажені ребра, желе з червоної смородини та пюре з каштанів (РЕЦЕПТ +ФОТО)

img_3401Пропонуємо вашій увазі страву, яку із ресторанною вишуканістю можна приготувати у домашніх умовах.
Приступаємо до приготування
Для початку ребра оленя необхідно вимити й обсушити, видалити зайвий жир та плівку.img_3373
Нарізати на порції, натерти сіллю і перцем. Розігріти в пательні 1-2 ст. л. топленого масла та обсмажити на сильному вогні ребра з двох сторін до золотистого кольору.img_3394
Потім зменшити вогонь, накрити кришкою і тримати на вогні 10-12 хвилин. Подавати страву із желе з червоної смородини та пюре з каштанів.img_3370_0
Приготування пюре з каштанів. Спочатку необхідно відварити каштани в підсоленій воді,
злити воду,img_3371
каштани розім’яти або пропустити через прес,img_3379
потім додати сметану і перець за смаком.img_3384
До страви чудо підійде Піно Нуар (Бургундія).
Смачного!
Джерело: ohot-lavka.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *