Позначка: в домашніх умовах

При стрільбі шротини із силою креслять по внутрішній поверхні стволів, частинки свинцю прилипають при цьому до сталі абсолютно так само, як проведена по папері свинцева шротина залишає на ній наліт у вигляді темної риски. Свинцюється сильніше ствол шорсткий, покритий, раковинками, але і абсолютно чистий полірований ствол все ж свинцюється, особливо

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування відбивної із дикого кабана. Для приготування нам не потрібно спеціальних умов, все це можна зробити в домашніх умовах. М’ясо кабана краще вживати для приготування смажених або запечених страв, ніж для тушкованих або варених. Попередньо м’ясо кабана рекомендується маринувати. Для цього необхідно вимочити м’ясо у 2% розчині оцту.

Готуємо в домашніх умовах печеню із дикої качки. Дику качку покласти на деко, полити свинячим салом і підсмажити в духовці з усіх боків до напівготовності. Зняти пташку з дека, а в жир, який залишився там додати нарізану кружальцями головку ріпчастої цибулі, 50 г шинки, нашаткованої квадратиками, корінь селери. Все це

Дуже часто дружини мисливців не знають, що робити з дичиною, яку приносять чоловіки після чергового походу. В принципі, як стверджують досвідчені господині, з дикої качки в домашніх умовах можна готувати абсолютно ті ж страви, що і зі звичайного м’яса. Так, наприклад, дику качку можна запекти з яблуками. Щоб приготувати цю страву,