На Закарпатті за інформацію про браконьєрів, які застрелили вагітну оленицю пропонують 10 тис. грн винагороди (ФОТО +18)

Інформацію та фото застреленої олениці опублікував на своїй сторінці у Фейсбук користувач Михайло Малета.

“В окремих людей немає нічого святого і тому називати їх й далі людьми язик не повертається. Перед самим Великоднем ці нелюди нещадно вбили вагітну самку оленя. Злочин трапився у Монастирці, в урочищі Медвежий. Мертву тварину знайшли місцеві неподалік дороги, ембріон, який був у її черевній порожнині, теж був мертвим. Браконьєри не просто нахабно познущалися над тваринами, вони цілком свідомо залишили свій «трофей» неподалік шляху, аби хтось знайшов його. Напевно у такий спосіб вирішили «самоствердитись» чи то «самореалізуватися». Однак, як на мене і на думку більшості, проявили себе більше як покидьки! Адже інакше їх ніяк не назвеш… Тож, треба покласти край незаконному полюванню і карати зловмисників зі всією строгістю закону! І чим скоріше, тим краще! До слова, цей випадок теж має бути на контролі правоохоронних органів і всіх відповідних служб, аби подібне не повторилося більше ніколи!!!”, – написав Михайло Малета.

– Хто дасть достовірні імена цих нелюдів від мисливців Хустського УТМР винагорода 10000 грн, кожен повинен відповісти за свої вчинки, – написав пан Михайло.

У соцмережах жваво обговорюється цей факт вбивства невинної тварини і люди вимагають від правоохоронців негайно розпочати розслідування і знайти вбивць.

Станом на 10:30 2 травня на сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Закарпатського облуправління лісового та мисливського господарства, Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, Прокуратури Закарпатської області немає жодної реакції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *