В Житомирській області пройшов Кубок УТМР з лову хижої риби спінінгом з човна (ФОТО)

В місті Андрушівка пройшов Кубок Житомирської обласної організації УТМР з лову хижої риби спінінгом з човна. Про це повідомляється на сторінці Українського товариства мисливців і рибалок.

Захід зібрав кілька десятків відвідувачів. Відкривав його голова Житомирської обласної організації УТМР Павло ЛАЙЧУК, який закликав до популяризації здорового способу життя та гуманного ставлення до природніх запасів і побажав учасникам змагань перемоги та гарного трофею.

– Мета нашого заходу – продемонструвати, що Товариство продовжує працювати не зважаючи на дуже скрутне фінансове становище в зв’язку з забороною полювання. Ми робимо все можливе для своїх членів – мисливців, рибалок, згуртовує людей, які захоплюються цією справою. Намагаємось дещо їх відволікти від того психологічного вантажу, тривоги в якій постійно знаходиться наше суспільство. Ми намагаємось зробити так, щоб люди отримали хоч трохи позитивних емоцій завдяки таким заходам. Багато членів нашої організації цікавляться такими заходами, підтримують їх проведення та Товариство в цілому. До війни ми проводили багато різних заходів – з риболовлі, спортивно-мисливської стрільби, мисливського собаківництва… Але зараз ця наша діяльність обмежена воєнним положенням, – розповів старший суддя змагань Віталій ВОРОБЕЙ.

У цьому в цих змаганнях взяло участь 8 команд: Житомирська райорганізація УТМР, команда «Акваторія» (капітан Андрій Борис, помічник Олександр Іванчук), Бердичівська райорганізація «Бердос» (Володимир Олесійчук, Іван Воронюк), Радомишльська р/о «Дружба» (Юрій Федоренко, максим Чорний), Чуднівська р/о «Тетерів» (Руслан Нестеровський, Юрій Сторожук), Черняківська р/о «Граніт» (Сергій Шутський, Євген Дідківськи), Андрушівська р/о «Бекас» (Сергій Недашківський, Анатолій Хоменко), Червоноармійська р/о «Діабаз» (Юрій Пальчевський, Віктор Захаревич) і Коростишівська р/о «Гірник» (Микола Чіколаїв, Сергій Демченко).

ІІІ місце посіла Житомирська райорганізація УТМР, ІІ місце – у Андрушівської р/о і І місце – за лідером змагань – Червоноармійською р/о. Найбільший трофей виловив Віктор Захаревич з команди «Діабаз».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *