Мисливці випустили у дику природу поголів’я молодих качок

1565280142_100_9163Мисливці Малокаховської первинної організації Товариства мисливців і рибалок Херсонської області випустили у дику природу поголів’я молодих качок. Про це повідомляє видання “Таврийские Вести”.

Нове місце проживання для спеціально вирощених качок у Підстепенському розпліднику дичини вибирали прискіпливо. Адже, у доступі має бути водойма та багаті на рослинність угіддя. Саме тому малокаховчани обрали місце, де часто самі виходять на полювання – озеро Штунди.

Випуск птахів пройшов вдало, качки одразу ж почали формувати зграї. На перший час птахам лишили підкорм, поки вони адаптуватимуться до дикої природи і навчатимуться харчуватися ряскою.

Варто зауважити, що Херсонський розплідник дичини у селі Підстепне Олешківського району – найбільший в Україні. В цій місцині вирощують ні тільки качок, а й фазанів. Мисливці Херсонської обласної організації українського товариства мисливців і рибалок на чолі з Леонідом Величко не тільки займаються полюванням, а й дбають про збільшення популяції диких тварин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *