З порушників правил полювання на Кіровоградщині стягнуто більше 11 тис. грн штрафів

zigoleupw7ucwqzfxeqk4rd1bУ зв’язку з одночасним проведенням трьох видів полювання (на фазана, парнокопитих і хутрового звіра) суттєво збільшилось навантаження на мисливські угіддя Кіровоградщини. Тому обласне управління лісового та мисливського господарства звертає увагу користувачів мисливських угідь на посилення охорони державного мисливського фонду.

Під час проведення полювання мисливці зобов’язані дотримуватися вимог чинного законодавства в галузі мисливського господарства та полювання, охорони і використання тваринного світу, встановлених правил, норм і строків добування мисливських тварин, а також правил пожежної безпеки і поводження зі зброєю.

З початку року на порушників правил полювання складено 74 протоколи, накладено і стягнуто штрафів у сумі 11 067 грн.

Питання охорони і відтворення мисливських тварин є одним з пріоритетних у діяльності обласного управління лісового та мисливського господарства як територіального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері лісового та мисливського господарства, і державних лісогосподарських підприємств.

Контроль у галузі мисливського господарства здійснюють рейдові бригади, до яких включено представників державної лісової охорони, користувачів мисливських угідь та працівників правоохоронних органів.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *