Позначка: перепілка

М’ясо перепілок набагато смачніше, ніж м’ясо курки, індички й кролика, воно вважається дієтичним і дуже корисним. Але такі птахи є все-таки степовою дичиною, тому з ними потрібно вміти правильно поводитися. Як приготувати перепілку, щоб страви з неї вийшли по-справжньому соковитими, ніжними та смачними? Перепілки завжди вважалися делікатесом, причому дуже корисним,

Перепілка звичайна — птах родини фазанових (Phasianidae), один з кількох десятків видів під загальною назвою перепілка. В Україні гніздовий, перелітний, зрідка зимуючий птах. Населяє відкриті простори на рівнині і в горах, найчастіше — поля зернових культур. Цінний мисливський птах, проте чисельність протягом останніх десятирічь скорочується. Маса тіла 110—140 г, довжина

Таким було полювання на перепілку в Одеській області, 4 вересня 2016 року. Мисливці та їхні чотирилапі помічники задоволені, адже додому вони відправились не із пустими руками. Фото: Oleg Maksymenko

У Черкаській області, 25-28 серпня 2016 року, в селі Тальянки відбулися Всеукраїнські змагання лягавих собак по перепілці. Про це пише Криниця мисливця з посиланням на сайт Федерації мисливського собаківництва України. Всього у змаганнях взяли участь 75 собак, отримано 29 дипломів. Приїхали учасники з 8 областей України: Київської, Чернігівської, Миколаївської, Одеської, Рівенської,