Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування відбивної із дикого кабана. Для приготування нам не потрібно спеціальних умов, все це можна зробити в домашніх умовах.
М’ясо кабана краще вживати для приготування смажених або запечених страв, ніж для тушкованих або варених. Попередньо м’ясо кабана рекомендується маринувати. Для цього необхідно вимочити м’ясо у 2% розчині оцту. Ця процедура займає 3-4 години. Для приготування відбивних в основному використовують корейку. М’ясо злегка відбивають, натирають сіллю і чорним меленим перцем. Щоб позбутись запаху, який властивий кабанам-сікачам, можна використовувати спеції, наприклад хмелі-сунелі, товчений мускатний горіх, рідку гірчицю. Потім кожну порцію, змочують збитим яйцем і, обвалявши в товчених сухарях, смажать 15-20 хв. На гарнір хороша і тушкована квашена капуста.
Смачного.
Рецепт відбивної із дикого кабана від Еріки Цанько
Перед тим,як порізане м’ясо дикого кабана відбити на відбивні,я його мариную у подрібненій м’якоті ківі на 2 год. Після цього відбиваю,як зазвичай,посипаючи сіллю і перцем. Заливаю мінеральною водою. Через 2 год. вже можна смажити відбивні. Я їх смажу у подвійній паніровці з яєць і муки.Хто хоче,то може і у сухарях.
Завдяки ківі м’ясо буде ніжним і м’яким. Смачного!