Чарівний зайчик із ківі цей рецепт для вас, якщо ви любите дичину та хочете відчути себе справжнім мисливцем! Смажений на вогні чи запечений в духовці – вибір за вами!
Інгредієнти:
- 1 цілий зайчик
- 2-3 ківі
- 3-4 зубчики часнику
- оливкова олія
- сіль, перець – за смаком
- свіжа петрушка або кріп для подачі
Приготування:
- Зайця розрізати навпіл. Промити під проточною водою. Висушити паперовими рушниками.
- Нарізати ківі невеликими шматочками.
- Часник дрібно нарізати.
- Змастити зайця з усіх боків оливковою олією. Посолити, поперчити за смаком.
- У глибокому горщику викласти шматочки ківі. Зверху покласти куски зайця. Посипати половину нарізаного часнику.
- Тушкувати в духовці при 180 градусах близько 1,5-2 годин, періодично поливаючи виокремленим соком.
- За 20 хвилин до готовності додати решту часнику і приправити сіллю та перцем за смаком. Подавати зі свіжою зеленню.
Смачного!
Наразі полювання заборонено і зайчика нема аби випробовувати рецепт, але після Перемоги й відкриття полювання обовʼязково спробуйте!