Фазан по-генеральськи. Рецепт приготування

fazanПропонуємо вашій увазі рецепт приготування в домашніх умовах страви – «Фазан по-генеральськи».
Для приготування нам потрібні такі інгредієнти:
1 фазан
жир
¾ склянки білого сухого вина
100 г моркви\100 г селери
100 г цибулі
150 г лимонів
½ склянки сметани
30 г родзинок
Сіль, перець, цукор, гвоздички і сік з лимона для смаку
Переходимо до способу приготування:
Почищеного фазана необхідно вимити, натерти приправами і залишити в холодному місці на 1 год. Далі сформувати з нього кишеню, полити жиром і пекти скроплюючи вином, а потім вже власним соком. Овочі вмити, почистити, порізати соломкою і додати до тушки фазана під кінець запікання. Помиті лимони облити кип’ятком, зняти шкірку, порізати на половинчасті кусочки, видаливши під час того кісточки і покласти в фазана разом зі сметаною та вмитими родзинками і приправами. Після запікання фазана порізати на порції і подавати з рисом і овочевими салатами.
Смачного.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *